Kom naar VC Intermezzo als je wilt volleyballen

Het einde van het volleybal seizoen nadert, de competitie is voorbij. Voor het seizoen 2018/19 heeft VC Intermezzo ambitieuze plannen klaarliggen en zoekt hiervoor nieuwe leden voor de seniorenteams. Vooral jonge volwassenen die zich graag willen ontwikkelen op volleybalgebied worden uitgenodigd om in de maand mei mee te komen trainen.

Ook in het komende seizoen heeft VC Intermezzo weer een ervaren en gediplomeerde trainer aangetrokken die de kwaliteit van spelers naar een hoger niveau kan tillen. De vereniging ziet het als kans om daar meer spelers die volleybal leuk vinden van te laten profiteren.
De trainingen voor dames en heren zijn op dinsdag van 19.45 uur tot 21.45 uur in recreatiecentrum De Staver. Voel je vrij om één of meerdere trainingen op 15, 22 of 29 mei bij te wonen. Let wel, dan worden ook de voorlopige selecties voor het komend seizoen samengesteld, dus zorg dat je erbij bent!
Meer informatie via Nicky Tuinenburg, n.tuinenburg8@upcmail.nl of kijk op deze site.

VC Intermezzo is een gezellige en sportieve vereniging met meer dan 220 leden. Naast de seniorenteams (2e en 3e klasse Nevobo) is er een stevige jeugd- en recreantenafdeling. Sinds dit jaar is in Oude Tonge een trainingsgroep gestart voor de jongste jeugd. Meer informatie op deze site.