Drukke en gezellige Speelavond dinsdag 27 juni 2017

en een dringende oproep voor bestuur- en trainers

Afgelopen dinsdag was alweer de laatste 'trainingsavond' van het seizoen 2016-2017. Zoals ieder jaar werd deze voor de senioren, recreanten en A-jeugd ingevuld middels een speelavond. 

O.l.v. toernooileiding Theo van Biert werden er 5 gelijkwaardige teams samengesteld uit de exact 36 leden deze avond en werden er 5 wedstrijdjes gespeeld tegen elkaar gedurende 15 minuten. Het was dan ook een gezellig drukke en competitieve speelavond. En leuke afsluiting van het seizoen.

De voorzitter heeft ook aandacht gevraagd voor het komende seizoen. Er zijn een aantal bestuurs- en trainersfuncties, die spoedig zouden moeten worden ingevuld. De vacatures betreffen de Voorzitter, TC Jeugd en een notulist(e). 

Zéér urgente vacatures hebben we echter bij de jeugd, in de vorm van trainers. Onze CMV jeugd (30 kinderen) zoekt met spoed een trainer! Maar ook Jongens C, B en A zoeken een trainer, evenals meisjes B2.

Daarnaast zijn ook Dames 1 en Heren 1 trainer-loos. Functies die het bestuur natuurlijk ook heel graag ingevuld wil krijgen.

Zoals jullie lezen is er een groot tekort ontstaan aan het zgn. 'kader'. VC Intermezzo doet er alles aan om dit voor elkaar te krijgen vóór aanvang van het volgende seizoen in September 2017. Daar hebben we hulp voor nodig en die is gevraagd aan de leden op de speelavond. Naast die hulproep zal er de komende tijd veel meer aandacht worden gevraagd voor deze vacatures. We willen natuurlijk niemand teleurstellen, maar zonder trainers en zonder invulling van het bestuur wordt het erg lastig om iedereen te kunnen laten volleyballen bij VC Intermezzo.

Voor meer informatie of aanmeldingen voor één van de vacatures, kun je altijd contact opnemen met een van de huidige bestuursleden!

Na afloop werden de aanwezige trainers en hulptrainers bedankt voor hun inzet afgelopen seizoen, middels een aardigheidje die ze ontvingen via Voorzitter Pieter Bal.

Foto's zijn te zien via de volgende link: https://goo.gl/photos/i9Diizx2Vypdu2qS8