Cool Moves Volley (CMV) vanaf woensdag 17 januari 2018 in Oude Tonge

Volleybalclub Intermezzo heeft leuk nieuws voor alle kinderen uit groep 3 t/m 8

Vanaf 17 januari starten we met Cool Moves Volley, een coole wekelijkse volleybaltraining in de Grutterswei in Oude Tonge. Kom op woensdag 17 januari naar de eerste training en ontdek hoe leuk volleybal is! 

“Cool Moves Volley in Oude Tonge is bedoeld om de jongste kids uit Oostflakkee dicht bij huis te laten kennismaken met volleybal. Wekelijks bieden onze enthousiaste trainers een leuke en afwisselende training aan, die helemaal op hen afgestemd is!” vertelt Monique van der Weijden van VC Intermezzo. “Volleybal is een snelle en explosieve teamsport, waar veel techniek en inzicht aan te pas komt. Met behulp van leuke oefeningen wordt de techniek spelenderwijs aangeleerd. Maar ook het sociale aspect wordt niet vergeten, want volleybal is en blijft een teamsport” aldus Monique.

Kinderen die interesse hebben kunnen op woensdag 17 januari vrijblijvend komen trainen. De training is van 18.00 tot 19.00 uur in de Grutterswei. Aanmelden kan via cmvoostflakkee@gmail.com.

Voor meer informatie over Cool Moves Volley belt u Monique van der Weijden: 06-51870735 of via cmvoostflakkee@gmail.com.