Vertrouwenscontactpersoon (VCP)

VC Intermezzo vindt het belangrijk dat leden zich veilig en vertrouwd voelen als ze komen volleyballen. Als je als lid ergens mee zit, waarmee je niet terecht kunt bij je trainer, coach, TC of bestuur, neem dan contact op met de vertrouwenspersoon. De vertrouwenspersoon is iemand die helemaal buiten de vereniging staat.

De vertrouwenscontactpersoon binnen onze vereniging is Trudy van Zijp.
Trudy is te bereiken via mail: tvanzijp@upcmail.nl
of via telefoon: 0187 - 483059

Zij kan je verder helpen, onafhankelijk van het bestuur, trainer, coach of andere leden.

Mocht iemand mogelijke fout gedrag binnen de vereniging signaleren, dan vinden we het fijn als dat wordt gemeld. Dat kan natuurlijk altijd bij de trainer, bij de TC of bij het bestuur. Maar zeker ook de vertrouwenscontactpersoon kun je altijd benaderen hierover.

We staan als vereniging achter de gedragsregels van NOC/NSF. Deze zijn te vinden op http://nocnsf.nl/grensoverschrijdend-gedrag/gedragsregels-seksuele-intimidatie