Moeizaam weekend voor Intermezzo jeugdteams

Afgelopen weekend stonden er diverse uitwedstrijden voor de A, B en C jeugd van Intermezzo op het programma. Het werd een lastig weekend voor de teams, waar alleen JA1 en MB1 hun wedstrijden wisten te winnen.

A en B teams
De jongens van JA1 pakten de winst in hun wedstrijd tegen De Burgst Breda JA2. In Breda werd het 1-3 voor Intermezzo. MA1 ging op bezoek bij Spirit MA1, en daar werd het 4-0 voor de thuisploeg.

Vorige week startten de meiden van MB1 met een makkelijke 4-0 overwinning en dat deden ze deze week nog eens dunnetjes over. Uit tegen Forza Schouwen Duiveland MB3 werd het weer 0-4 voor Intermezzo, waardoor het team nu met de maximale score van 10 punten uit 2 wedstrijden aan kop staat. MB2 speelde woensdag 27 september al tegen Vovero MB1, thuis in de Staver. Na verlies in de eerste 2 sets wisten de meiden nog de 3e set te winnen, maar uiteindelijk werd het 1-3 voor Vovero. Intermezzo JB1 verloor uit bij VoCon JB1 met 4-0.

C teams
De meiden van MC1 gingen op bezoek bij Voleco MC1 in Ouderkerk a/d IJssel. Daar bleek al snel dat Voleco, dat vorig seizoen nog in de hoofdklasse uitkwam, een maatje te groot was voor onze meiden. Intermezzo had geen antwoord op de hoge servicedruk en de hard geslagen aanvallen. De eerste set werd dan ook kansloos verloren. In de tweede set vocht het team zich heel goed terug van een achterstand en werd het nog een spannende set. Helaas werd die met 25-23 net niet gewonnen. Toen in de derde set door een blessure het team met 5 meiden verder moest was er geen houden meer aan, en werd het 4-0 voor Voleco.

De meisjes MC3 speelden in Oud Beijerland tegen DVO MC2 hun tweede wedstrijd van het seizoen. Vooral de eerste twee sets waren erg spannend en boden de meiden flink wat tegenstand. De opslagen waren goed en er werd leuk samengespeeld; het ging nu ook al beter dan de eerste wedstrijd. Helaas hebben de meiden alle vier de sets verloren, maar aan de inzet en sportiviteit heeft het in ieder geval niet gelegen!

Ook MC2 kon hun wedstrijd tegen Vovero MC1 niet winnend afsluiten. Het team wist uiteindelijk nog één set te winnen; het werd 3-1 voor Vovero. De jongens van JC1 ten slotte gingen op bezoek bij VoCon JC1 waar het 4-0 werd voor de ploeg uit Oud Beijerland.