Jeugdteams Intermezzo strijden voor de winst

VC Intermezzo speelde op zaterdagmiddag 7 oktober haar thuiswedstrijden in De Staver in Sommelsdijk. Zeven jeugdteams kwamen in actie en trakteerden de toeschouwers op mooie en spannende wedstrijden vol sportieve strijd.
Maar voordat de eerste C teams van start gingen kwam er leuk nieuws uit Bruinisse, waar voor de allerkleinsten (6-10 jaar) een CMV toernooi was. Het team van Intermezzo werd daar 1e bij niveau 2.

MC3 moest het opnemen tegen Volley Zuid MC2. Ondanks hun enorme inzet en een goede laatste set werd het 0-4 voor Volley Zuid. Intermezzo MC2 speelde tegen Vovero MC1. Intermezzo speelde een goede 1e en 3e set maar kon niet voorkomen dat de winst met 0-4 naar Vovero ging.

Intermezzo MC1 kreeg Next Volley Dordrecht MC3 op bezoek. In de eerste set startte Intermezzo moeizaam en maakte veel fouten waardoor de set naar Next Volley ging. In de tweede set herstelde het team zich goed en werd het 1-1. Toen werd het spannend: Met 25-23 ging de derde set naar Intermezzo, maar met 23-25 wist Next Volley de vierde set te winnen. Een vijfde set moest de beslissing brengen. Die set werd met 15-13 door Intermezzo gewonnen en zo was het de thuis ploeg die met 3-2 de winst pakte in een spannende en zeer sportieve wedstrijd.


De Jongens C1 speelden tegen Vollido JC2. Een sterk team waar de jongens van Intermezzo grote moeite mee had. Het werd 0-4 voor het team uit H.I. Ambacht.

Intermezzo MB2 kreeg Volley2B MB4 op bezoek. De wedstrijd golfde op en neer en na 4 sets stond het 2-2. In de beslissende vijfde set streden de meiden van Intermezzo om elke bal maar Volley2B was net te sterk: Het werd 11-15 en 2-3 voor Volley2B.

Een spannende 5-setter werd het ook bij Intermezzo JB1 tegen Sliedrecht Sport JB3. Sliedrecht Sport won de eerste set met 19-25, maar Intermezzo kwam heel sterk terug door zowel de 2e als 3e set met ruime cijfers te winnen: het werd 2 keer 25-11. Sliedrecht Sport echter knokte zich terug in de wedstrijd door de vierde set met 25-27 te winnen. In de beslissende 5e set drukte Intermezzo door en met 15-3 werd duidelijk dat zij vandaag de betere ploeg was: Intermezzo won met 3-2.

Intermezzo JA1 speelde tegen Meteoor JA1. Intermezzo won de eerste set met 25-20 en in de daaropvolgende sets kreeg de tegenstander uit Gorinchem steeds minder vat op de wedstrijd. Het werd 25-18, 25-16 en 25-11, en daarmee won Intermezzo gemakkelijk met 4-0 de wedstrijd en staat het team nu op een knappe tweede plaats in de 1e klasse A.