Intermezzo jongens A wint met 4-0 van Meteoor

Op dinsdag 21 november stond er voor de jongens A van VC Intermezzo een wedstrijd op het programma die al lang uitgesteld was. Op deze regenachtige avond vertrok het team naar sportcomplex De Oosterbliek in Gorinchem voor de match tegen jongens A van Meteoor.

Meteoor JA, dat onderaan staat in de competitie, had het vanaf het begin lastig. Het team had het onder andere moeilijk door het constante spel van Intermezzo en de hoge service druk. Maar, naarmate de set vorderde kwam Meteoor steeds meer in het spel. Dit resulteerde in een eindstand van 20-25 in de eerste set, in het voordeel van intermezzo.

In de volgende set pakte Meteoor vanaf het begin een kleine voorsprong. Intermezzo echter kwam snel terug in de wedstrijd en won ook deze set met 15-25. De derde set had hetzelfde verloop, maar door onnodige fouten aan de kant van Intermezzo pakte Meteoor toch een paar extra punten. Dit zorgde voor een eindstand van 17-25 in de derde set, ook weer voor Intermezzo.

In de laatste set hield Meteoor het voor gezien, er werd wat gewisseld maar ook dit had niet het gewenste resultaat. Intermezzo leerde gedurende de wedstrijd van de eigen fouten en won uiteindelijk de laatste set met gemak: 15-25. Zo ging het jongens A team van Intermezzo met een mooie 4-0 overwinning weer richting Flakkee.