Intermezzo Meisjes B1 kampioen 2e klasse A

Op zaterdag 9 december konden de meiden van Intermezzo MB1 kampioen worden in de 2e klasse A als ze in de uitwedstrijd tegen Volley Voorne MB1 minstens 2 sets zouden winnen. En dat deden ze: er werd met 3-1 gewonnen en zo kon het kampioenschap gevierd worden!

Door een uitgelopen hockey wedstrijd voorafgaand aan de wedstrijd kon er pas een half uur later dan gepland gestart worden. Vastberaden begon het team aan de eerste set. Ondanks dat de zenuwen het team parten speelden werd er keurig in drieën gespeeld en ging het in het begin gelijk op. Vervolgens nam het vertrouwen toe en ontstond er een flinke voorsprong, die niet meer weggegeven werd. Het werd 16-25 voor Intermezzo.

In de tweede set startte Intermezzo sterk. Er werd snel een voorsprong gepakt: Volley Voorne begon foutjes te maken en Intermezzo profiteerde daar van. Met de 2e setwinst in zicht nam de stress toe en lukte het Volley Voorne om terug te komen in de wedstrijd. Er ontstond een zinderende strijd die ook op de tribune goed voelbaar was. Uiteindelijk werd deze set gewonnen door Intermezzo met 26-24 waardoor het kampioenschap een feit was, en dat werd gevierd!

Ook in de derde set begon Intermezzo goed en pakte snel een grote voorsprong, waardoor Volley Voorne er niet meer aan te pas kwam. De meiden speelden prima samen en sloten ook deze set winnend af met een mooie score van 15-25.

Na 3 gewonnen sets was het kampioenschap en ook de wedstrijd binnen waardoor de druk wegviel. De aandacht verslapte en Intermezzo speelde daardoor een rommelige laatste set die verloren werd met 25-22. De eindstand werd dus 1-3 voor Intermezzo, maar dat kon de feeststemming niet bederven voor de kersverse kampioenen Esther, Ilse, Romee, Karlijn, Jill, Sara en Naomi. Goed gedaan meiden!