Intermezzo Jongens A1 derde dankzij 4-0 winst op OKK

Zaterdagochtend 16 december vertrok het jongens A1 team van Intermezzo richting Hardinxveld-Giessendam voor hun wedstrijd tegen OKK, de laatste van het seizoen. Voor Intermezzo was het een belangrijke wedstrijd, ze moesten deze winnen om de derde plaats veilig te stellen.

In de eerste set kwam Intermezzo langzaam op gang, het stond direct 5-0 in het voordeel van OKK. Maar gedurende de set kwam het Flakkeese team steeds beter in de wedstrijd, tot ergernis van de tegenstander. Intermezzo wist de achterstand weg te werken en won de set met 25-22. OKK begon de tweede set met frisse moed, maar tevergeefs. Het constante spel van intermezzo, afgewisseld met prikballen en smashes zorgde al snel voor een flinke voorsprong. Wederom won Intermezzo deze set; nu met 25-15.

In de derde set zat OKK er al behoorlijk doorheen, wat met name veroorzaakt werd door de hoge service-druk van Intermezzo. Al snel vroeg de coach van OKK twee time-outs aan maar dit mocht niet baten: ook de derde set werd gewonnen door Intermezzo, het werd 25-14. De vierde set werd door OKK niet meer serieus genomen. Intermezzo bleef constant spelen en haalde zo de 4-0 winst binnen. Zo was de derde plaats veilig gesteld en kan het Flakkeese volleybalteam terugkijken op een leuk en leerzaam seizoen.