• Op vrijdag 17 maart organiseert VC Intermezzo samen met Adviesgroep de Vogel voor de 9e keer het bedrijventoernooi! 

  Dit jaar is er wederom plaats voor ca. 20 a 24 deelnemende teams. Er zijn twee poules/niveaus: laag en hoog, om voor ieder volleybalniveau een aantrekkelijk toernooi te bieden.

  Het inschrijfgeld is EUR 75,- per team, onafhankelijk van het aantal spelers. Wij verzoeken u het inschrijfgeld vooraf over te maken op onze bankrekening (NL78 RABO 03420 61 003). De zaal gaat open om 18:30 uur, u kunt dan inspelen met uw team. Het toernooi zal rond 19.00 uur aanvangen en naar verwachting worden rond 22.00 uur de laatste wedstrijden gespeeld.

  Voor de winnende teams van elke poule is er de wisselbeker, en uiteraard zijn er ook bekers voor de nrs. 2 en 3. Hiermee heeft u een mooi aandenken aan een sportieve prestatie, bijvoorbeeld voor op uw afdeling of bedrijfskantine.

  Wij vragen ieder deelnemend bedrijf of organisatie in kleding te komen met de huisstijl met logo etc. Daarnaast mogen teams op het middennet een spandoek of vlag ter promotie bevestigen. Wilt u uitgebreid sponsoren? Zoals bijvoorbeeld de drankjes en hapjes in de kantine, neem dan contact met ons op!

  In samenwerking met de horeca van De Staver zal er weer een horeca arrangement worden opgesteld, zodat u vooraf gezellig een hapje kunt eten. De keuken en bediening houden rekening met de starttijd van het toernooi. U kunt deze reservering zelf maken bij De Staver. Meer informatie hierover volgt nog.

  Nog even de feiten op een rij:

  • Vrijdagavond 17 maart 2023, aanvang 19.00 uur < vrijhouden in uw agenda!
  • Kosten per team: EUR 75,- inclusief drankje voor deelnemers
  • Twee niveaus: hoog en laag < voor elk wat wils
  • Maximaal 20 a 24 teams < schrijf snel in; vol=vol

  Inschrijven kan via deze link: https://www.tournify.nl/live/volley2023/signup