• Fijn dat je zin hebt om bij ons te komen volleyballen!

 • Jeugd

  Jeugd 

  Ben je tussen de 12-18 jaar, dan stroom je in bij een van onze jeugdteams, de trainingstijden vind je hier.
  Je stroomt altijd in bij het laagste teams, dus zijn er twee teams in jouw leeftijdsgroep zal je altijd in het 2e team starten.
   
  Bekijk hier de actuele trainingstijden
   

  Cool Moves Volley (CMV), speciaal voor kids van 7 t/m 12 jaar.

  Via verschillende niveaus leer je, op een leuke manier, stapsgewijs volleyballen.
  Al op jonge leeftijd kun je bij volleybal vereniging kennis maken met het volleyballen. Op onze CMV-trainingen kun je kennis maken met dit leuke balspel. Vanaf 6-7 jaar begint de 'voorbereiding' op het volleyballen de nadruk te krijgen. Je zult oefenen in vangen, gooien, serveren en draaien in het veld. Dit volleybal spel heet Cool Moves Volley (CMV).

  Cool Moves Volley bestaat uit zes verschillende niveaus, waardoor je op je eigen niveau kan leren smashen, duiken, serveren en blokken.

  CMV staat voor: Cool Moves Volley
  Al op jonge leeftijd kun je bij volleybal vereniging VC Intermezzo kennis maken met het volleyballen. Op onze CMV-trainingen kun je kennis maken met dit leuke balspel. Vanaf 6 jaar begint de 'voorbereiding' op het volleyballen de nadruk te krijgen. Je zult oefenen in vangen, gooien, serveren en draaien in het veld. Dit volleybal spel heet Cool Moves Volley (CMV).

  Cool Moves Volley bestaat uit zes verschillende niveaus, waardoor je op je eigen niveau kan leren smashen, duiken, serveren en blokken.

  Niveau 1 t/m 6 in CMV
  Je speelt Cool Moves Volley in teams van 4 tegen 4 en je leert; vangen, gooien, bal-baanherkenning en steeds maar draaien naar een andere plek in het veld. Als het goed gaat, ga je steeds een niveau hoger spelen en leer je nieuwe volleybal technieken tot je bij het in drie├źn doorspelen bent beland. Elk niveau biedt weer een nieuwe vaardigheid aan, waardoor het spel elk jaar weer een nieuwe uitdaging is om te leren. Na niveau 6 heb je, als het goed is, alle basisvaardigheden aangeleerd om door te stromen naar het volleybalspel van 6 tegen 6. Dit zal bij de meeste kinderen rond de 11-12 jaar zijn.

  Trainingen
  De kinderen zitten zoveel mogelijk in leeftijdsgroepen bij elkaar en zo kunnen we gerichtere trainingen geven. De thuiswedstrijden spelen we allemaal in sporthal de Staver in Middelharnis.

  Je mag 3 keer komen proef trainen met je leeftijdsgenoten. Daarna kun je eventueel lid worden. De trainer bekijkt dan in welk niveau je kan instromen en wanneer je eventueel kan meedoen met de wedstrijden.

  Lees hier de Spelregels CMV

  Niveaus en leeftijden   
  Bij VC Intermezzo proberen we de richtlijnen van de Nevobo (Nederlandse Volleybal Bond) te volgen. Je wordt dan ook naar leeftijd in de verschillende niveaus ingedeeld die zij als advies aangeven.

  Leeftijdsgrenzen CMV         

  Niveau 6: 11-12 jaar
  Niveau 5: 10-11 jaar
  Niveau 4: 9-10 jaar
  Niveau 3: 8-9jaar
  Niveau 2: 7-8 jaar
  Niveau 1: 6-7 jaar

  Voor informatie of proeftrainingentcj@vcintermezzo.nl 

 • Senioren

  VC Intermezzo is een vereniging met een grote recreatieve groep leden. Heb jij zin om lekker een balletje te slaan 1x per week, dan ben je van harte welkom om een keer mee te trainen.

  Bekijk hier de actuele trainingstijden.

   

  Neem vrijblijvend contact met ons op mocht je vragen hebben. Informeer bij tcs@vcintermezzo.nl voor meer informatie.

   

  Competitie

  Ben je toe aan meer uitdaging en wil je ook wedstrijden spelen of net wat meer uitgedaagd worden, dan zijn onze heren of damesteams echt iets voor jou.

  Informeer bij tcs@vcintermezzo.nl voor meer informatie.