• Jeugd

  VC Intermezzo heeft teams voor de jongste van de vereniging namelijk de mini’s, ookwel de CMV-groepen. Vervolgens zijn er meerdere C, B en A jeugdteams en zijn er natuurlijk onze senioren en recreanten.

  Cool Moves Volley
  Al op jonge leeftijd kun je bij Intermezzo kennis maken met het volleyballen. Tijdens onze CMV-trainingen wordt er op een leuke manier, stapsgewijs geleerd om te volleyballen. Daarvoor beginnen we vaak met balspellen. Je gaat oefenen in vangen, gooien, serveren en draaien in het veld. De CMV groep heeft verschillende niveaus van 1 tot en met 6, je wordt dus op je eigen niveau ingedeeld en zo gaan we met elkaar jou leren smashen, duiken, serveren en blokken. Zodat als je tussen de 11-12 jaar bent kan doorstromen naar C-teams.

  Trainingen CMV
  De kinderen zitten zoveel mogelijk in leeftijdsgroepen bij elkaar en daardoor worden er gerichtere trainingen gegeven. Je mag twee keer komen proef trainen met je leeftijdsgenoten en daarna kun je eventueel lid worden. De trainer bekijkt dan in welk niveau je kan instromen. De CMV traint op dinsdag van 18:00 – 19:30 in Sporthal de Staver.

  Jeugd
  Ben je tussen de 12 en 18 jaar? Dan stroom je in bij een van onze jeugdteams. Elke week wordt er fanatiek getraind en op zaterdag worden er wedstrijden gespeeld. Wanneer je nieuw lid wordt, zal je in eerste instantie mee gaan trainen om later te kijken of je ook wedstrijden wilt gaan spelen. Wil je naast de trainingen doordeweeks nog extra training, dan kan je ook lid worden van Volleybalschool GO (link naar volleybalschoolpagina).

  C- jeugd = 13 en 14 jaar
  B- jeugd = 15 en 16 jaar
  A-jeugd = 17 en 18 jaar

  Proeftraining kan je aanvragen door op bovenstaande button te klikken, of kom gewoon een keer langs. De trainingstijden zijn hier te vinden.

 • Senioren en Recreanten

  Ben je ouder dan 18 jaar, dan ben je van harte welkom bij de dames, heren of de recreanten! Op dinsdag traint er een grote groep recreatieve leden met elkaar, om en balletje over te slaan en leuke partijtjes te spelen. Heb je al eens eerder gevolleybald, wil je wat meer uitgedaagd worden en ook graag competitie gaan spelen, dan ben je welkom bij de dames- of herenteams. Kom een keer meedoen en wij denken met je mee welke groep het beste bij jou past!

  De trainingstijden zijn hier te vinden.

  Heb je verdere vragen, stuur een mailtje naar tcs@vcintermezzo.nl