• VC Intermezzo familie quiz

  Een quizavond voor heel de familie, dat is een evenement wat in corona-tijd gerealiseerd kan worden. Natuurlijk wel online. En zo geschiede, afgelopen zaterdag 6 februari was de eerste online quiz van VC Intermezzo. Maar liefst 38 teams hadden zich opgegeven, wat betekent dat we met meer dan 120 personen een gezellige avond tegemoet gingen.

  De pret begon voor de activiteitencommissie al tijdens de voorbereidingen. Taken werden verdeeld en zo werden vragen bedacht, pakketten met lekkere versnaperingen samengesteld en alle zaken eromheen geregeld. Op 6 februari was het zover, alle deelnemers kregen een goed gevuld pakket met versnaperingen voor jong en oud. De uitnodiging voor de teams-vergadering werd verstuurd met uitleg en spelregels, dus de avond kon van start!

  De quiz bestond uit 6 rondes van 10 vragen, variërend van algemene kennis, tot sportvragen, van vragen over kinderprogramma’s tot natuurlijk vragen over volleybal. En tussen de rondes door werd er ‘live’ overgeschakeld naar bijvoorbeeld Paul van Beveren, onze voorzitter. Maar ook de nieuwe sporthal van de Staver, waar onze wethouder Sport Berend-Jan Bruggeman de leden een gezellige avond wenste. Later op de avond kwamen de Nederlandse beachvolleybalsters Mexime en Emi van Driel voorbij die de leden een peptalk gaven.

  Een online toost en een virtuele groepsfoto konden natuurlijk niet ontbreken en zo werd het een geslaagde avond!

  Natuurlijk waren er ook prijzen te winnen, de winnaars krijgen een mooi spellenpakket! Deze week zal contact op worden genomen met de winnaars om even af te spreken wanneer de prijzen gebracht kunnen worden.

  • De 1e plek is voor team Ballenbak
  • De 2e plek is voor team De Boogies
  • De 3e plek is voor team Hoppa!  

  Wil je weten op welke plaats jouw team is gekomen? Kijk dat dan snel HIER!

  Hier zie alle Vragen en antwoorden