• Ruud de Beer 40 jaar lid bij Intermezzo

    22 apr 2024
  • Afgelopen vrijdag vond de algemene ledenvergadering plaats van Volleybalclub Intermezzo in de mooie ambiance van het bedrijfsrestaurant van Damen-Maaskant in Stellendam. Een moment om terug te blikken op het voorbije seizoen, maar ook plannen voor de toekomst te delen met de leden. De Volleybalschool Goeree-Overflakkee springt daarbij in het oog. Een inmiddels 5-jarig bestaand initiatief van Intermezzo om de kwaliteit van het volleybalspel bij jeugdleden verder te verhogen. Het heeft haar doel inmiddels bewezen en de ambitie is om ook bovenregionaal een rol te vervullen door leden van omliggende verenigingen aan te trekken. 

    Ook was er aandacht voor jubilaris Ruud de Beer die 40 jaar lid is van de vereniging. In recreatief verband spelend in al die jaren, maar ook als coach en scheidsrechter heeft hij zijn rol vervult. Het was dan ook dat voorzitter Geertjan Willemsen met trots hem de jubilarispen overhandigde en hem tot Lid van Verdienste van de vereniging benoemde. 

    Tot besluit kijkt het bestuur tevreden hoe de vereniging er financieel en organisatorisch voor staat. Het mag er toe leiden dat nog meer leden zich kunnen aansluiten bij de vereniging om zo met plezier én met kwaliteit te kunnen volleyballen. Wil je ook komen volleyballen bij onze vereniging? Welkom bij 1 van de trainingen, neem een kijkje op onze website, of stuur een mailtje naar communicatie@vcintermezzo.nl voor meer informatie.