• WAUW Wat een feest!!

  Het eerste V.C. Intermezzo Sportgala "Summer Vibes" editie is een feit.

  Al weken is onze volleybalvereniging in de ban van het sportgala. In de nieuwsbrief van maart kwam de eerste: "save the date" melding en tijdens de algemene ledenvergadering begin april werd alles duidelijk. De hele maand april kon iedereen, leden aanmelden voor de verschillende categorieĆ«n. Van mini van het jaar tot vrijwilliger van het jaar en van pechvogel van het jaar tot team van het jaar. Aan iedereen werd gedacht en de mooiste argumenten kwamen voorbij ter ondersteuning van de aanmeldingen. Het sportgala leefde bij de hele vereniging. 

  Uit alle aanmeldingen werden per categorie, 3 genomineerde aangewezen. In de laatste twee weken voor het sportgala kon iedereen online hun stem uitbrengen. Door verschillende genomineerde werd flink campagne gevoerd! Hele families en vriendengroepen werden gemobiliseerd. In totaal zijn er meer dan 300 stemmen uitgebracht. 

  Een categorie werd in de week voor het gala pas prijsgegeven. Het Talent van het jaar. Deze genomineerde werden verrast tijdens hun trainingen. Op deze categorie kon niet gestemd worden. Talent heeft immers niks met populariteit te maken. Deze categorie werd bepaald door de trainers van de Volleybalschool GO. De volleybalschool is binnen de vereniging een aparte afdeling. Hier kunnen alle jeugdleden doormiddel van een extra training de al aangeleerde technieken verbeteren om zo een nog betere volleyballer te kunnen worden. Ook jeugdige volleyballers van andere verenigingen zijn welkom op deze trainingsavond. Voor meer informatie over Volleybalschool GO kunt u kijken op www.vcintermezzo.nl

  Op zaterdag 14 mei was het eindelijk zover. In het Prieel van de Staver hing een "Summer Vibe" sfeer. De zaal was versierd met ballonnen en de gasten werden via de oranje loper verwelkomt. Naast de leden zijn ook alle sponsoren, ereleden en leden van verdiensten uitgenodigd. Het thema van de avond was niet moeilijk te raden. Want iedereen had flink zijn best gedaan om zich aan de dresscode te houden. Bij binnenkomst stond een photobooth waar hilarische foto's werden gemaakt. De polaroidfoto werd direct geprint zodat iedereen een leuk aandenken aan deze avond mee naar huis kon nemen. 

  Annemiek en Saskia heette iedereen welkom en praatte de rest van de avond aan elkaar. Aan het begin van de avond werden de winnaars bekend gemaakt. Alle genomineerden werden om de beurt op het podium geroepen. Elke categorie werd uitgereikt door een persoon die een raakvlak heeft met de categorie. Van sponsor tot erelid en van het personeel van de Staver tot leden van verdiensten. Iedereen had een aandeel tijdens deze avond. 

  De winnaars:

  Pechvogel van het jaar - Dieuwke Struijk

  Mini van het jaar - Jinthe de Heer

  Talent van het jaar - Yenthe Willemsen

  Jeugdvrijwilliger van het jaar - Eva Robijn

  Trainer / Coach van het jaar - Martin Kooiman

  Seniorvrijwilliger van het jaar - Stan van Heemst

  Recreant van het jaar - Cornelis Robijn

  Senior van het jaar - Lotte Taale

  Team van het jaar - Meisjes C1

  Na het officiĆ«le gedeelte startte de feestavond. Het rad van avontuur afgewisseld met een DJ vulde de rest van de avond We kunnen spreken van een succesvolle eerste editie van het V.C. Intermezzo Sportgala.