• Volleybalschool

 • Wil je met extra training je volleybaltechniek nog verder ontwikkelen? Ga de uitdaging aan en kom trainen bij Volleybalschool Goeree-Overflakkee! 

  Ook dit jaar werkt VC Intermezzo weer samen met Be Better Training en worden de trainingen verzorgd door Ronald Lacroes en Arie van Wolferen. De Volleybalschool richt zich op extra persoonlijke ontwikkeling in de volleybal. De techniek staat hierbij voorop, maar de mentale aspecten worden zeker niet vergeten! Dit alles met als doel jouw volleybaltalenten verder te ontwikkelen door te trainen met een lach. 

  Speel je in de A-, B-, C- of N5/6-Jeugd en wil je dit seizoen deelnemen aan de Volleybalschool? Meld je dan nu aan via onderstaande knop. 

  Twijfel je of de Volleybalschool wat voor jou is? Train dan vrijblijvend een keer mee. 

  De trainingen worden gegeven op vrijdagavond van 18:30 uur tot 20:30 uur. De eerste training start is op 29 september! 

   Investering

  De kosten voor seizoen 2023-2024 zijn € 75,- voor Intermezzo-leden en € 90,- voor leden van andere verenigingen. Bij dit bedrag zijn alle 20 trainingen en een trainingsshirt inbegrepen. 

  Wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar onze Volleybalschool coördinatoren Drieneke Willemsen en Isabel van der Wekken via volleybalschool@vcintermezzo.nl