• Volleybalschool

 • Wil jij beter leren volleyballen? Kom dan naar Volleybal Goeree Overflakkee waar je door ervaren trainers getraind wordt.

  Vanaf 21 mei vinden de trainingen weer in de Staver plaats. De trainingen zijn op 28 mei, 4 juni en 18 juni. Van 18:00 tot 19:30 voor CMV- (6-12 jaar) en C-jeugd en van 19:30-21:00 voor B- en A-jeugd! Alle jeugd van VC Intermezzo en andere verenigingen zijn welkom. Wil je vooraf wat meer informatie, stuur dan een mailtje naar volleybalschool@vcintermezzo.nl

  Het adres van het recreatiecentrum de Staver is: Olympiaweg 32, Sommelsdijk

  Onder leiding van Be Better Training wordt getraind om conditie, kracht en techniek te verbeteren. Via individuele technische begeleiding en video-analyses wordt er samen met de spelers gekeken welke specifieke zaken verbeterd kunnen worden. Dit alles met als doel om jouw talent te ontwikkelen en jezelf als totaal volleyballer te ontplooien.

  Over de trainers

  Ronald Lacroes is een gediplomeerd trainer die al jarenlang trainen geeft bij diverse clubs en volleybalbond selecties. Samen met Arie van Wolferen is het zijn doel om mensen beter te maken en op te leiden.

  Kosten & aanmelden

  Ben je al lid van VC Intermezzo dan kost de Volleybalschool €75,- per jaar.  Ben je geen lid dan betaal je ook €90- per jaar. Voor meer informatie kun je een mail sturen naar volleybalschool@vcintermezzo.nl.

  Voor aanmeldingen verwijzen we je naar de pagina Aanmelden