• Volleybalschool

 • Wil jij beter leren volleyballen? Kom dan naar Volleybal Goeree Overflakkee waar je door ervaren trainers getraind wordt.

  De Volleybalschool is voor A-, B- en C-jeugd van VC Intermezzo én van andere verenigingen. Het vindt plaats op vrijdagavond eens in de twee weken in Sporthal De Staver. De training start om 18:30 tot 20:30 uur met jongens en meiden door elkaar. De eerste avond van het seizoen 2020-2021 start op vrijdag 25 september! Dit is een introductieavond waar ook ouders welkom zijn en zal daarom starten om 19:00 uur waarnaar er om 19:30 uur nog een uur getraind gaat worden. 

  Onder leiding van Be Better Training wordt getraind om conditie, kracht en techniek te verbeteren. Via individuele technische begeleiding en video-analyses wordt er samen met de spelers gekeken welke specifieke zaken verbeterd kunnen worden. Dit alles met als doel om jouw talent te ontwikkelen en jezelf als totaal volleyballer te ontplooien.

  Over de trainers

  Ronald Lacroes is een gediplomeerd trainer die al jarenlang trainen geeft bij diverse clubs en volleybalbond selecties. Samen met Arie van Wolferen is het zijn doel om mensen beter te maken en op te leiden.

  Kosten & aanmelden

  Ben je al lid van VC Intermezzo dan kost de Volleybalschool €75,- per jaar.  Ben je geen lid dan betaal je ook €90- per jaar. Voor meer informatie kun je een mail sturen naar volleybalschool@vcintermezzo.nl.

  Voor aanmeldingen verwijzen we je naar de pagina Aanmelden