• Sponsoring

  VC Intermezzo groeit, helpt u onze vereniging verder groeien?

  Intermezzo groeit, maar niet alleen Intermezzo, ook de volleybalsport op Goeree-Overflakkee is populair. Als sponsor kunt u bijdragen aan het blijven realiseren van die groei! Want wat zou een vereniging zijn zonder sponsoren?

  Doelstelling

  Als vereniging willen we de volleybalsport op Goeree-Overflakkee promoten, en dat niet allen, wij willen als vereniging een belangrijke speler in de regio zijn en worden. Met sportaanbod voor jong en wat ouder zijn wij een brede en dynamische vereniging. Met als locatie Sommelsdijk, centraal gelegen, vervullen wij een belangrijke functie voor een groot deel van het eiland en dragen wij bij aan de leefbaarheid van de kernen.

  Met de komst van de Volleybalschool GO en onze samenwerking met de gemeente, andere verenigingen en SRGO staan we bekend als een groeiende vereniging met een gezonde toekomst ogen.

  Mogelijkheden

  En u kunt bijdragen aan het realiseren van onze doelen! Zo kunt u club-, team-, evenement- of hoofdsponsor worden van Intermezzo.

  Als clubsponsor draagt u direct bij de clubkas, hierdoor kan de vereniging waardevolle investeringen doen in het sportaanbod op Goeree-Overflakkee. U krijgt verder een vermelding op ons clubbord en op de website. U kunt al clubsponsor worden voor €X bedrag per jaar.

  Als teamsponsor sponsort u een team, u voorziet het team eenmalig van kleding, bijvoorbeeld wedstrijdkleding of trainingsmateriaal. Als teamsponsor krijgt u naast een vermelding op ons clubbord en website ook de mogelijkheid om bedrukt te worden op de (wedstrijd)kleding van de Intermezzo-spelers. U kunt al sponsor worden voor €X per jaar.

  Wilt u sponsor worden, of heeft u vragen? Neem dan contact op met Bram Hoekman via sponsorcommissie@vcintermezzo.nl.