• Volleybalschool Goeree-Overflakkee

 • Wil je met extra training je volleybaltechniek nog verder ontwikkelen? Ga de uitdaging aan en kom trainen bij Volleybalschool Goeree-Overflakke!

  De Volleybalschool GO is in samenwerking met de trainers van Be Better Training, onder leiding van Ronald Lacroes en Arie van Wolferen. De Volleybalschool GO richt zich op persoonlijke ontwikkeling in de volleybal. De techniek staat hierbij voorop, maar de mentale aspecten worden zeker niet vergeten. Dit alles met als doel jouw volleybaltalenten verder te ontwikkelen en te trainen met een lach. 

  Speel je in de A-, B-, C-jeugd en wil je deelnemen aan de Volleybalschool? Meld je nu aan via onderstaande knop. Wil je eerst een keer vrijblijvend meetrainen? Dat mag, van harte welkom op vrijdag!  

  De trainingen worden gegeven op vrijdagavond van 18:30 uur tot 20:30 uur. 

  Investering

  De kosten voor seizoen 2024-2025 zijn €75,- voor Intermezzo-leden en €90,- voor leden van andere verenigingen. Bij dit bedrag zijn alle 20 trainingen en een trainingsshirt inbegrepen. 

  Word je in januari lid, dan hebben we een speciale prijs voor het resterende seizoen van €25,- voor Intermezzo-leden en €35 voor leden van andere verenigingen. Dit is exclusief het trainingsshirt.  

  Wil je meer informatie? Stuur een mailtje naar onze Volleybalschool coördinatoren Geertrui Huizer en Sjanne Kieviet via volleybalschool@vcintermezzo.nl.

  Aanmelden Volleybalschool GO